Bingo online är både enkelt och roligt

Bingo online är både enkelt och roligt

November 7, 2018 0 By Wordpress God

 

De flesta har nog sett reklamerna för att spela online, både på tv och på internet. Många har också prövat att spela online, om så bara en enda gång. Att spela bingo online är inte bara roligt och spännande, har du tur träffar du dessutom nya trevliga vänner, tack vare att man ofta kan chatta med sina medspelare under spelets gång.

Hur går det till att spela?
För det första rekommenderas det att du söker dig till sajter som är välkända och rekommenderade av andra spelare. Det är viktigt att du känner dig trygg och säker det handlar ju online casino faktiskt till stor del om pengatransaktioner! Spelar du på svenska sajter kan du nästan garanterat vara säker på att de är seriösa, men var ändå noga med att läsa igenom alla regler innan du registrerar dig.

För att få spela online brukar åldersregeln 18 gälla på de flesta hallar. Spelar du på utländska sajter kan det dock ibland vara 21 år som gäller, särskilt om du spelar på amerikansk sajter.

Bonus när du spelar online
När du sedan har registrerat ditt konto och godkänt spelregler och villkor, får du vanligtvis någon form av bonus. Ofta får nya bspelare 50 kronor gratis att spela bingo online för, samt extra pengar då de gör sin första insättning. Omfattningen på insättningsbonusen kan variera väldigt mycket, men stirra dig inte blind på höga bonusar, det viktiga är att du trivs på hallen och med spelen.

Den sociala biten
En stor del av bingospelanadet live har just varit den sociala biten, det vill säga småpratet över brickorna, delandet på en kaffetermos och ibland en hembakt kaka. Går detta förlorat när du spelar bingo online? Ja, till viss del, för kaffet och bullen får du äta i ensamhet, men däremot finns det fortfarande fina möjligheter till trevliga samtal under spelandet.

Det är nästan lika socialt som att spela live, tack vare att de flesta sajter online har en chattfunktion. Här kan du under spelets gång prata med andra spelare online, både om spelet i sig, men också om andra vardagliga frågor. Se dock till att du uppför dig i chatten och håller en trevlig ton gentemot de andra spelarna.

Andra fördelar med att spela online
När du spelar online kan du exempelvis spela på nästan hur många brickor som helst. Genom att ställa in ditt spel på ”automatiskt”, slipper du själv sköta att dutta i rätt bricka och rätt ruta, istället sköter spelprogrammet detta åt dig. I verkliga livet hade det varit mycket svårt, för att inte säga omöjligt, att spela på så många bingo brickor samtidigt.

Det gör också att det går mycket fort att spela online, vilket dessvärre också leder till den stora nackdelen med att spela online: risken för beroende. Kom ihåg att spela Uber to pay $20 million to settle long-running bingo online ska vara roligt, inte ångestframkallande eller stressande. Vid första misstanke om att du har tappat kontrollen över ditt bingospelande online, bör du sluta. Läs mer i vår avdelning för ansvarsfullt spelande.