Övrig sportsbetting

Övrig sportsbetting

October 14, 2018 0 By Wordpress God

 

Det finns ett oräkneligt antal bettingspel på nätet. Populärast bland svenskar är betting på fotboll och hästar som vi tagit upp tidigare, men du kan betta på så mycket annat. Här följer ett litet urval av fler bettingspel:

Ishockey. Ishockey mycket populärt i Sverige, förmodligen för att vi är en stolt hockeynation som ofta slåss om medaljer i VM och OS-sammanhang. Förutom att spela på VM- och OS-matcher kan du spela på elitserien, NHL och andra länders hockeyligor.

Tennis. Om du gillar tennis och kan mycket om tennis finns det gott om tennisbetting. Du kan bland annat spela på matcher i ATP, WTA, French Open, US Open och Wimbledon.

Handboll. Handboll är också en mycket omtyckt sport i Sverige så varför inte betta på handboll? Du kan spela på VM-matcher och på handbollsligor i till exempel Sverige, Spanien, Tyskland, Polen och Danmark.

Amerikansk fotboll och Australisk Rugby. Allt fler svenskar intresserar sig för amerikansk fotboll, men kanske ännu fler för rugby. Om du bettar på rugby brukar matcherna spelas i Australien och inom amerikansk fotboll är det NFL som gäller. NFL är riktigt stort i USA:

Basket och baseball. Om du gillar att betta på stora amerikanska sporter så ska du betta på basket och baseboll. Basebollbetting brukar vara begränsat till USA medan basket även är relativt stort i många europeiska länder.

Golf. Det är många svenskar som spelar golf och de flesta som spelar golf gillar att titta på golf. Använd därför dina golfkunskaper och ge mer spänning till golfturneringarna på TV genom att betta på Ryder Cup, PGA-tour, Europatouren och The Masters.

Det finns fler bettingspel än ovanstående, bettingspel som till exempel bordtennis, boxning, friidrott, vintersport, volleyboll, snooker, dart, bandy, innebandy, cricket, bordtennis, cykel, kampsporter, motorsport, OS och vattenpolo. Det finns hur mycket som helst!

Du kan även betta på annat än sport. Du kan betta på politik, vädret, valutgångar, kändisar, melodifestivalen och mycket annat. Den här typen av bettingspel kan vara nog så rolig.